Stant Açan Ak Partili Öğrencilere Taciz ve Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

Stant Açan Ak Partili Öğrencilere Taciz ve Darp İddiası

Stant Açan Ak Partili Öğrencilere Taciz ve Darp İddiası

Kırşehir’de AK Parti standı açarak seçim çalışması yapan 2 üniversite öğrencisi, 3 kişi tarafından sözlü tacizde bulunulduğu ve darp edildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

21.05.2015 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de AK Parti standı açarak seçim çalışması yapan 2 üniversite öğrencisi, 3 kişi tarafından sözlü tacizde bulunulduğu ve darp edildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddialara göre, Terme Caddesi üzerinde stant açarak "Eski Türkiye" yazılı gazeteyle seçim çalışması yapan Ş.A. ve N.T. adlı öğrenciler 3 kişinin fiziksel ve sözlü tacizine uğradı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden darp raporu alan öğrencilerden Ş.A. adlı genç kız, "Bize saldırıda bulunanlar, 'Bu hırsızlara neden hizmet ediyorsunuz sizin beyninizi yıkıyorlar gözünüzü açın' şeklinde konuşarak yanımıza geldiler. Bende elimdeki eski Türkiye'ye ait gazete kupürünü gösterdim. Sonra olanlar oldu" dedi.

Ahi Evran Üniversitesi Organik Tarım bölümü öğrencisi Ş.A., "Gazete kupüründeki başörtüsü yasağını gösterdim. 'Bu yasağı kaldırdıkları ve üniversitelere başörtülü öğrencileri aldıkları için bunlara hizmet ederim' dedim. Ben böyle dedikten sonra karşımda ki kişi sinirlendi" dedi.

"50 SANTİMLİK ÇAPUT İÇİN BU İNSANLARI KORUMA"

Kendisine sözlü tacizde bulunan kişiler hakkında şikayetçi olan Ş.A., "Gazete kupürünü görerek bana sinirlenen adam '50 santimlik çaput için bu insanları bana korumayın çaput için bunları koruyorsunuz' dedi. Bana bu şekilde söyleyen adama 'sen benim dini sembolüme nasıl 50 santimlik çaput dersin?' diyerek cevap verdim. Benim cevabım üzerine yanında bulunan adam 'başkanım' diyerek şahsı götürdü. Daha sonrasında ise geri dönmüşler" diye konuştu.

Darp edildiğini iddia eden N.T. ise Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden darp raporu alarak şikayetçi olurken, darp olayına karıştığı iddia edilen kişiler ise darp yapmadıklarını söyledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Stant Açan Ak Partili Öğrencilere Taciz ve Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement