Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi - Son Dakika
Teknoloji

Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi

Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi

Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi Steam oyunlar üzerinde büyük etki bırakan bir sisteme sahip. Bu sistem hepimizin bildiği kullanıcı incelemeleri. Bu sisteme Steam yenilik getirdi ve gelen yenilik uzun zamandır tüm oyuncular tarafından istenen ve gerçekten gerekli olan bir yenilik. Peki ne yapıldı diye düşünüyorsunuz ? Yapılan yenilik şu şekilde; Sürekli güncellenen oyunlarla ilgili daha iyi fikir paylaşımı ve kullanıcı yorumlarının da güncel kalabilmesi için artık oyunun ana sayfasında iki farklı inceleme bölümü yer alıyor.

04.05.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

steam-kullanici-incelemeleri-yenilik-degisiklik

Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi

Steam oyunlar üzerinde büyük etki bırakan bir sisteme sahip. Bu sistem hepimizin bildiği kullanıcı incelemeleri. Bu sisteme Steam yenilik getirdi ve gelen yenilik uzun zamandır tüm oyuncular tarafından istenen ve gerçekten gerekli olan bir yenilik.

Peki ne yapıldı diye düşünüyorsunuz ? Yapılan yenilik şu şekilde;

Sürekli güncellenen oyunlarla ilgili daha iyi fikir paylaşımı ve kullanıcı yorumlarının da güncel kalabilmesi için artık oyunun ana sayfasında iki farklı inceleme bölümü yer alıyor. Bu iki farklı inceleme bölümünün toplam yazanı oyunun en başından beri bırakılan yorumları diğer ise son 30 günü kapsayan yorumları kapsıyor. Böylece oyunlar hakkında güncel fikirlere sahip olmak isteyen diğer oyuncular açısında büyük bir yenilik diyebiliriz. Çünkü bazı erken erişim ile çıkan oyunlar ilk başlarda çok kötü durumda olabiliyorlar ancak sonrasında oyuna gelen güncellemeler ve yeni çalışmalar ile oyun çok daha iyi bir hale getiriliyor. Böyle bir durumda toplam yorumların kötü olması yeni oyun arayan oyuncular için o oyun hakkında kötü bir fikre sahip olabilmesine yol açıyordu. Bu sistem bunu ortadan kaldıracak gibi gözüküyor.

Yenilikler yapılmış bir oyunun son incelemelerine bakarak kullanıcı incelemelerinin de oyun hakkında kararımızı değiştirebilecek bir değişikliğe yol açacak.

steam-kullanici-incelemeleri-yeni-sistem-son-incelemeler

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Steam Kullanıcı İncelemeleri Değiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement