Stk'lar ve Meslek Örgütleri Şehitler Tepesine Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Stk'lar ve Meslek Örgütleri Şehitler Tepesine Karanfil Bıraktı

Stk\'lar ve Meslek Örgütleri Şehitler Tepesine Karanfil Bıraktı

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHASivil toplum kuruluşları, sendikalar ve meslek örgütleri temsilcileri Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bıraktı.

14.12.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA/ İstanbul DHA

Sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve meslek örgütleri temsilcileri Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bıraktı.

Hak-İş, Memur-Sen, MÜSİAD, TEMAD, TESK, TİSK, TOBB, Türk-İş, Türkiye Barolar Birliği, Türk Kamusen, Türkonfed, Türmob, TÜSİAD ve TZOB temsilcileri, Beşiktaş'ta Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bıraktı. Aralarında MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçivan, HAK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın da bulunduğu sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcileri daha sonra bir basın açıklaması yaptı. Açıklamayı yapan HAK-İŞ Başkanı Ergün Atalay şunları kaydetti:

'Terör saldırısını bir kez daha lanetliyoruz. Bunu bu dünyadaki, terör örgütlerine destek veren ülkelere buradan sesleniyoruz; bu oyundan bir an evvel vazgeçin. Bu saldırı, Türk halkına, Türkiye'de yaşayanlara yapılmıştır. Bu terör her türlü manevi insani değerin düşmanı. Biz heyet olarak bunu kınıyoruz. Zor günler geçirdiğimizin farkındayız. Ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynanmak isteniyor. Bu terör örgütlerinin tamamı aynı fırından ekmek yiyor, aynı yerden besleniyor, aynı eli öpmeye devam ediyor"

Açıklamanın ardından grup buradan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Stk'lar ve Meslek Örgütleri Şehitler Tepesine Karanfil Bıraktı - Son Dakika


Advertisement