Stk'lardan Ahmet Aydın'a Destek - Son Dakika
Yerel

Stk'lardan Ahmet Aydın'a Destek

Stk\'lardan Ahmet Aydın\'a Destek

Adıyaman’da ki bazı sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması yaparak, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a destek çıktı.

14.01.2017 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da ki bazı sivil toplum kuruluşları ortak basın açıklaması yaparak, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'a destek çıktı.

Ulusal bir gazetenin TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile ilgili yaptığı habere tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Adıyaman'da bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri Adıyaman Nemrut Dağı Turizm ve Tanıtım Derneğinde bir araya gelerek Ahmet Aydın'a destek açıklaması yaptı.

Doğu Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ümit Çevik ve beraberindeki sivil toplum kuruluşu başkanları ortak basın açıklaması yaptı.

Murat Ümit Çevik basın açıklamasında, Ahmet Aydın'a iftira ve karalama kampanyası başlatıldığını söyleyerek, "TBMM tarihinin en önemli görüşmelerini yürütmesindeki dik durusundan sadakatinden rahatsızlık duyanların başında gelen Sözcü Gazetesi Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın üzerinden iftira ve karalamalarla bir algı oluşturmaya çalışıyor.

Basın ahlak ve meslek kurallarını hiçe sayarak, mesnetsiz ve asılsız yalan haberle çamur at izi kalsın mantığıyla hareket edip TBMM Meclis Başkanvekilimiz genç neslin genç lideri Ahmet Aydın'ı FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğunu iddia ederek çirkin bir iftirada bulunmuştur. Yapmış olduğu asılsız haberle sadece TBMM Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın beyin şahsına yönelik değil Türkiye'de oy ortalamasıyla her daim en önde olan tüm Adıyaman sevdalılarına da çirkin bir iftirada bulunmuştur.

FETÖ terörist başı ile hayatının hiçbir döneminde bırakın birini tanıştırmayı yakından ve uzaktan dahi görmemiş olduğunu açıkça dile getiren siyasette ahlaken dürüst geçmişinden bugüne gelinceye kadar her daim mütevaziliği dik ve onurlu duruşuyla Adıyaman ve Ülke halkımız tarafından daima takdir gören bırakın yanlış bir yola sapmayı yan yollara dahi sapmayan Adıyaman'ımızın gururu onurumuz.

TBMM Meclis Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'ın mücadelesinde yanında olmak dik bir duruş sergilemek en asli görevimizdir. Sonuna kadar kendisine güveniyoruz, inanıyoruz ve yalnız olmadığını haykırıyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lardan Ahmet Aydın'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement