STK'lardan Çiftçi'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

STK'lardan Çiftçi'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

STK\'lardan Çiftçi\'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları, silahlı saldırıya uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

01.10.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi temaslarının ardından kent merkezine dönerken içerisinde bulunduğu konvoya silahlı saldırı düzenlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Sivil Toplum Kuruşları'nın (STK) geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çiftçi'nin dünkü konukları Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu üyeleri oldu. Belediye binası önüne gelen grup, ziyaret öncesi basın açıklaması yaptı.

Açıklamayı platform adına KALEMDER Başkanı Abdullah Göçmez okudu. Göçmez, saldırının sadece başkana karşı değil, tüm Şanlıurfalılara yapılmış bir girişim olarak gördüklerini belirtti. Urfa'daki kardeşlik bağlarına dikkati çeken Göçmez, "Olayda herhangi bir can kaybının olmaması bizi sevindirmiştir. Son dönemlerde Şanlıurfa'mızda gerçekleştirilen bu ve buna benzer alçakça saldırıların hiçbir mazereti, hiçbir nedeni olamaz ve asla kabul edilemez. Hz. İbrahim'in sadakati, Hz İsmail'in teslimiyeti ve Hz. Eyyub'ün sabrı ile yoğrulmuş huzur şehri Şanlıurfa'mızda halkımız Kürt'üyle Türk'üyle, Arap'ıyla kardeşçe yaşamış ve ebediyen yaşamaya devam edecektir. Belediye başkanımıza ve konvoyuna sıkılan kurşunlar birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize ve tüm Şanlıurfa halkına sıkılmış olarak kabul ediyoruz. Biz Şanlıurfa STK'ları olarak kimden gelirse gelsin ve kime karşı olursa olsun her türlü şiddetin karşısındayız ve faillerini lanetliyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından STK temsilcileri Başkan Çiftçi'nin makamına geçti. Burada kendilerini karşılayan Çiftçi'ye yanlarında getirdikleri çiçekleri veren STK temsilcileri geçmiş olsun dileklerini iletti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel STK'lardan Çiftçi'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement