Stk'lardan Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika
Güncel

Stk'lardan Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepki

Stk\'lardan Gaziantep\'teki Terör Saldırısına Tepki

Gaziantep'te, Memur-Sen öncülüğünde bir araya gelen bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, geçen pazar günü meydana gelen bombalı terör saldırısına tepki gösterdi.

04.05.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, Memur-Sen öncülüğünde bir araya gelen bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, geçen pazar günü meydana gelen bombalı terör saldırısına tepki gösterdi.

Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı binası önünde toplanan sivil toplum kuruluşu üyeleri, ellerinde pankart ve dövizlerle Balıklı Parkı'na kadar yürüdü. Kentte geçen pazar günü meydana gelen bombalı terör saldırısına tepki gösteren sivil toplum kuruluşu üyeleri, Gaziantep'in teröre teslim olmayacağını söyledi. Kalabalık adına basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, terörün kan ve şiddetten beslenen insanlık suçu olduğunu belirterek, şunları dedi:

"Gaziantep'imizde emniyet güçlerimize karşı alçakça bir terör saldırısı yaparak Yusuf Erin ve Serdal Şakır kardeşlerimizi şehit eden, bazı polis ve vatandaşlarımızı da yaralayan alçak terör örgütü başta olmak üzere vatanımıza ve milletimize kast etmek üzere harekete geçmiş olan tüm terör örgütlerine ve onların tasmalarını tutan emperyalist ülkelere sesleniyoruz: Biz Antepliyiz, Antep şehit olur, Antep gazi olur, ancak Antep asla teslim olmaz. Teröre de, terör destekçisi emperyalistlere de asla teslim olmayacağız."

Gök ve beraberindekiler basın açıklamasının ardından alanda bulunan polislere gül verdi.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Stk'lardan Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement