STK'lardan Sofuoğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

STK'lardan Sofuoğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

STK\'lardan Sofuoğlu\'na \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Manisa'nın önde gelen STK temsilcileri, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Sofuoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

14.11.2014 13:33  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Emin Sofuoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, Ensar Vakfı Başkanı Arif Çeler, İHH Temsilcisi Halil Uysal, MANA-DER Başkanı Şaban Mertyürek, Manisa İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Sevenleri Derneği (MİSDER), Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Din Görevlileri Derneği Başkanı Gürcan Kartal, Ana-Çocuk Derneği Başkanı Ramiz Çoban, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Metin Engin, Manisa İmam-Hatipliler Spor Kulubü Başkanı Ramazan Şevik, Eski Baro Başkan Vekili Ahmet Sofuoğlu katıldı.

Ziyarette STK'lar adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, "Değerli başkanım, hayırlı olsun. Allah mahçup etmesin. Başkanlarımızla birlikte ayrı ayrı değil de hep birlikte sizi ziyaret etmek istedik. Manisa'da hayırlı hizmetlerde bulunan STK'lar olarak Türkiye'nin ve Manisa'nın sosyal meselelerinde ya da Dünya Müslümanları ile ilgi konularda hep biraya geldik. Birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde birlik ve beraberliği gösterme açısından bu çok güzel bir tablo diye düşünüyorum. Bu birlik beraberliğin devam etmesiyle inşallah hayırlı hizmetlerimiz artarak devam edecektir." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretiniz benim için çok anlamlı. Bu birlik ve beraberlik ruhu beraberinde rahmet ve berekete vesile oluyor. Bu birlik ve beraberlikten oluşan sinerjiyle daha hayırlı hizmetler ortaya çıkıyor. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun inşallah." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel STK'lardan Sofuoğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement