Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları - Son Dakika
Yerel

Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları

Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi tarafından Çarşamba günleri konferansı kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Güney tarafından “Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları” adlı konferans düzenlendi.

26.10.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi tarafından Çarşamba günleri konferansı kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Güney tarafından "Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları" adlı konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Güney, stresin en büyük kaynağının insanın kendisi olduğunu, kendisiyle barışık olan, olaylara güler yüzle ve iyilikle bakan insanların stresi yönetebileceklerini söyledi.

İnsanın dünya algısı ve anlayışının stresin oluşumunda temel etken olduğunu söyleyen Prof. Dr. Güney, şükretmeyi bilen ve elindekilerin değerini bilen insanın mutluluğu mutlaka yakalayacağını ifade etti. Konferans Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan ve İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından Prof. Dr. Salih Güney'e günün anısına plaket takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stres ve Stresle Baş Etmenin Çözüm Yolları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement