Stresten Uzaklaşmak İçin Dans ve Müzik - Son Dakika
Yerel

Stresten Uzaklaşmak İçin Dans ve Müzik

Stresten Uzaklaşmak İçin Dans ve Müzik

Çankaya Belediyesinin günlük stresten uzaklaşılabilmesi amacıyla başlattığı eşli danslar derslerinin yaz dönemi kurs kayıtları başladı.

20.06.2013 10:39  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi'nin günlük yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaşılabilmesi amacıyla başlattığı eşli danslar derslerinin yaz dönemi kurs kayıtları başladı. İsteyen Çankayalılar, sanatçı Senem Diyici'den perküsyon dersleri de alabilecek.

Çankaya Belediyesi'nin günlük yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaşılabilmesi amacıyla başlattığı eşli danslar derslerinin yaz dönemi başladı. Ücretsiz olarak verilen dersler, 7'den 77'ye tüm yaş gruplarına açık. Demirtepe'de bulunan Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Topluluğu Spor Salonu'nda verilecek dans derslerinin yanı sıra dileyenler salonda bulunan spor aletlerinden de yararlanabilecek. İstanbul Musiki Cemiyeti Okulu şan ve ritim eğitimlerinin ardından çıkarttığı 'Nar Hanım' ve 'Ham Meyve' adlı 45'likleriyle tanınan Sanatçı Sinem Diyici'nin vereceği perküsyon derslerinde ise vurmalı çalgılarla ritim çalışmaları yapılacak. 'Sesin Etrafında Yolculuk' adlı perküsyon dersleri de ücretsiz ve her yaş grubuna açık.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, özellikle son dönemde yoğun stres altında kalındığını vurgulayarak, Çankayalıları dans etmeye ve müzikle ilgilenmeye davet etti. Kursiyerlerin konunun uzmanları tarafından çalıştırılacağını belirten Başkan Tanık, kursiyerlerin müzik ve ritm algısını geliştirmelerinin yanı sıra Dans Sporları Federasyonu'na bağlı yarışmalara da katılabileceğini belirtti.

Kursiyerlerin müzik ve ritim algısını geliştirmenin yanı sıra fiziksel aktivitelerinin de arttırılmasının amaçlandığı derslere kayıt yaptırmak isteyenler, 0 312 229 46 91 ve 0 312 458 89 09 nolu telefonlardan gerekli bilgilere ulaşabiliyor. Spor salonu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 46/C Demirtepe adresinde bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stresten Uzaklaşmak İçin Dans ve Müzik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement