Gece Kulübünde Eğlendi, Sevgilisi Ünlü Basketbolcuyu Terk Etti - Son Dakika
Spor

Gece Kulübünde Eğlendi, Sevgilisi Ünlü Basketbolcuyu Terk Etti

Houston Rockets'in yıldızı James Harden, LA Clippers yenilgisinin ardından gece kulübüne giderek kafa dağıttı. Bunu duyan sevgilisi Khole Kardashian, Harden'i terk etti.

10.02.2016 11:58  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'de Houston Rockets'in yıldız basketbolcusu James Harden'a sevgilisi Khole Kardashian'dan kötü haber geldi. Yıldız basketbolcunun geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla birlikte gece kulübüne gitmesinin ilişkinin sonunu getirdi.

AYRILIK SİNYALLERİ VERMİŞTİ

31 yaşındaki Kardashian, Ocak ayında Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Sizi sevdiğini hissetirmeyen insanlardan uzak durun" yazarak ayrılığın sinyallerini vermişti.

GECE KULÜBÜNDE EĞLENDİ SEVGİLİSİ TERK ETTİ

ABD basınında çıkan haberlere göre Harden, LA Clippers yenilgisinin ardından gece kulübüne giderek kafa dağıttığı ifade edildi. İkili geçtiğimi yıl Haziran ayında ilişkiye başladıklarını açıklamışlardı.

ESKİ KOCASI GENELEVDE BASILMIŞTI

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kole Kardashian, bir dönem Lamar Odom'la evlilik yaşamıştı. Evlilikleri kısa süren çift boşanmıştı. Lamar Odom, son olarak genelevde basıldığı ve komaya girdiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Gece Kulübünde Eğlendi, Sevgilisi Ünlü Basketbolcuyu Terk Etti

Son Dakika Spor Gece Kulübünde Eğlendi, Sevgilisi Ünlü Basketbolcuyu Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • urfali akpci: REİSİ BAŞKAN YAPDIRCAZ HDP ÇATLASİN CHP PATLASİN 19 22 Yanıtla
  • hopdedik: ASIL MESELEye geçelim.Yakında Suriye,de büyük bir patlak verebilir.Rusya ile Türkiye kapışabilir (dilerimki kapışmazlar).Sadece İŞİD için Suriye,de bu kadar büyük bir hazırlık olamaz.Rusya Türkiye kapışırsa,bütün Dünya seyire bakacak,hatta Rusya,yı destekleyecekler.Olan bize olacak.KISACASI: Biz oyunlara gelip,Rusya uçağını düşürmeyecektik.Ben bundan gurur değil,utanç duyuyorum.Çünkü bu NATO/AB,nin çirkin oyunu ve emri idi.Peki ne yapabiliriz?Bu uçurumdan nasıl çıkabiliriz?Bence çok geç! İstesek 2 9 Yanıtla
  • mardinli: BUNUN DERDİ BELLİ 8 1 Yanıtla
  • Kosovali****: Kemal Sunalin bir filimde Hanzi rolü almisti ama o daha güzeldi bu Hanzodan daha korkulu yahu 5 0 Yanıtla
  • Sami: Elemanda bi skinti var sanirim varos dogmus varosa alismiss 4 0 Yanıtla

Advertisement