Stso'dan Acil Destek Kredisi Uygulanması Talebi - Son Dakika
Güncel

Stso'dan Acil Destek Kredisi Uygulanması Talebi

Stso\'dan Acil Destek Kredisi Uygulanması Talebi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), meydana gelen olaylardan zarar gören Siirt esnafı için Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan (KOSGEB) destek kredisi programının acilen yürürlüğe girmesi talebinde bulundu.

18.10.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), meydana gelen olaylardan zarar gören Siirt esnafı için Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'ndan (KOSGEB) destek kredisi programının acilen yürürlüğe girmesi talebinde bulundu.

Oda Başkanı Güven Kuzu, mağdur esnafa çözüm bulunması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ilgili bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunduklarını, bunu ilgili diğer kurumlar nezdinde de sürdüreceklerini açıkladı. Yaşanan olaylarda merkez ve ilçelerde bulunan çok sayıda esnaf ve tüccarın iş yerinin kundaklandığı hatırlatan Kuzu, "Bu olaylardan ilimizdeki esnaf ve tüccar büyük ölçüde zarar görmüştür. Fiili olarak zarar görmeyenlerde meydana gelen durumdan etkilenmiş ve faaliyetlerini sürdürmede büyük zorluklarla karşı karşıya kalmışlardır. Zarar gören maddi ve manevi olarak bu olaylardan etkilenen tüccar ve esnafımızın bu mağduriyetinin giderilmesi için KOSGEB'in acil destek kredisi programının uygulanmasını istiyoruz. Bu konuda ilk etapta TOBB ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na iletilmek üzere başvurduk. İlgili diğer kurumlar nezdinde de girişimlerimizi sürdüreceğiz. Bu konuda ısrarlı girişimlerimiz olacaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Stso'dan Acil Destek Kredisi Uygulanması Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement