Su Emme Gücü Yüksek Bornozlar Neden Tercih Edilir? - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Su Emme Gücü Yüksek Bornozlar Neden Tercih Edilir?

Su Emme Gücü Yüksek Bornozlar Neden Tercih Edilir?

Bornoz seçimi yaparken dikkat etmemiz gereken belli başlı noktalar bulunmaktadır. Son zamanlarda bambudan yapılmış bornoz modelleri daha sık bir şekilde kullanılmaktadır.

20.07.2018 14:17  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Diğer bir yandan ise yumuşaklığının yanı sıra su emme gücü de yüksek olan bornozlar daha sağlıklı görülmektedir. Kadife havlu modelleri ise daha şık ve modern duran arasında yer alıyor.

Bornoz Çeşitleri Nelerdir?

Bornoz modellerinin türlü türlü çeşitleri yer almaktadır. Sırasıyla tam boy, orta boy, kısa boy, kapüşonlu ve kimono tipi bornoz olarak çeşitlere ayırmak mümkündür. Çeşit bakımından bu şekilde farklı özelliklere ayrılırken renk bakımından da farklı özelliklere ayrıldığı görülmektedir. Renkli bornoz takımı tercihi, belli bir yıkama ve kullanım sayısı sonrasında açılma yapabileceği için tercihler genel olarak beyaz ve ekru üzerinde yoğunlaşmaktadır.Tüm çeşitlerin ortak özelliklerinden biri ise belinde yine havludan yapılmış bornozların şahsi temizlik malzemelerinin rahat bir şekilde taşınabilmesi için önde iki adet cebi bulunmaktadır. Bornoz çeşitleri genelde tek parçalar halinde seçildiği gibi set halinde de satıldığı bilinmektedir.Bornoz, saç havlusu, terlik ve keseden oluşan setler renklerine göre farklılık gösterir. Son dönemlerde eşler isimlerinin baş harfinin işlendiği kişiye özel seçeneklere daha çok ilgi göstermeye başlamıştır.

Zevklerimiz doğrultusunda en uygun bornoz modeli çeşidini seçtikten sonra ilk defa aldığınız havlunuzu talimatlara uygun şekilde yıkamanız gerekmektedir. İlk 3 yıkamada tercihen yumuşatıcı kullanılmamalıdır.

Su Emme Gücü Yüksek Bornozlar

Bornoz kullanımın temel sebeplerinden biri de güzel bir duş sonrasında en doğru şekilde kurulanmaktadır. Bu yüzden su emme gücü yüksek olan bornoz modelleri daha çok tercih edilmektedir. Bu modeller sayesinde vücudunuzda kalan sular hızlı bir şekilde emilecektir ve de diğer ortamların ıslanması engellenmiş olacaktır. Aynı zamanda banyodan çıkıldığında giyilen bornoz suyu emer ve gerektiği zaman yüz bakımı yapıldığı sırada da vücutta kalır.

Farklı tarzda ve birbirinden kaliteli bornoz modellerine göz atmak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Su Emme Gücü Yüksek Bornozlar Neden Tercih Edilir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor
    25 Mar İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor

    Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren iş insanı İsmet Yıldırım, gerçekleştirdiği ihracatlarla ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Dünya genelinde düzenlenen fuarlara katılarak Türkiye'yi başarıyla temsil eden Yıldırım, deprem felaketinden sonra kuyumculuk sektöründe ihracatın durma noktasına geldiğini ve bu durumun telafi edilmesi için büyük çaba harcandığını belirtti.

  • Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor
    21 Mar Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor

    Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.

  • 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı
    19 Mar 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı

    Salonlar, evin kalbi ve ruhu olarak kabul edilir. Bu nedenle de salonunuzun tasarımı ve dekorasyonu, evinizin genel atmosferini belirlerken önemli bir rol oynar. 2024 yılında, iç mimari ve dekorasyon dünyasında birçok yeni trend ortaya çıktı ve salonlar için tasarım konusunda heyecan verici yeni fikirlerle dolu bir yıl olacak gibi görünüyor.


Advertisement