Su Kaydırağında Parmağı Koptu - Son Dakika
Güncel

Su Kaydırağında Parmağı Koptu

Antalya'da tatil yapan 8 yaşındaki Lara Şahin'in serçe parmağı, otelin su kaydırağından kaydığı sırada koptu.

28.07.2016 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da tatil yapan 8 yaşındaki Lara Şahin'in serçe parmağı, otelin su kaydırağından kaydığı sırada koptu.

Alınan bilgiye göre, Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde ailesiyle tatil yapan Lara Şahin'in sağ el serçe parmağı, iki gün önce otelin havuzundaki su kaydırağından kaydığı sırada, yan taraftaki yarığa takılarak koptu.

Doktor olan babası Yasin Şahin, kızına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yarıktan kaydırağın iç kısmına düşen kopan parmağı buldu. Önce özel bir hastaneye, ardından da Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan çocuğun kopan parmağı yerine dikildi. Bir süre sonra morarma başlayan parmak, yeni bir operasyonla alındı.

"Müşteriler olumsuz ekileniyor diye otelden çıkartmak istediler"

Baba Yasin Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının, otel yönetiminin ihmali sonucu parmağını kaybettiğini iddia etti.

Bir haftalık tatillerinin ilk gününde olayın meydana geldiğini anlatan Şahin, tatil süreleri bitmemiş olmasına rağmen otel yönetiminin "diğer müşterileri olumsuz etkiledikleri" gerekçesiyle kendilerini otelden çıkartmak istediğini öne sürdü. Şahin, bu isteği kabul etmeyerek açacakları davada kullanmak üzere görüntü kaydı yaptıklarını söyledi.

İnceleme başlatıldı

Şahin, savcılığa yaptıkları şikayet üzerine otel hakkında inceleme başlatıldığını kaydetti.

Kazanın meydana geldiği su kaydırağında tadilat yapıldığını iddia eden Şahin, şikayet üzerine gelen savcı ve jandarmanın da bu yönde tespitte bulunduğunu ifade etti.

Su Kaydırağında Parmağı Koptu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Su Kaydırağında Parmağı Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement