Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında evinde oynayacağı Bursaspor maçına hazırlanıyor.

06.11.2014 09:48  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kayseri ekibi ardından kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda konuşan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Önümüzde Bursaspor maçı var. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama biz takım halinde oynadığımız zaman çok iyi işler yaptığımızı biliyoruz. Bunu gösterdik. Güzel, keyifli bir maç olacaktır. Çünkü Bursaspor hem oyuncu olarak hem de takım olarak beğendiğim bir ekip. Biz de iyi oynuyoruz. İyi oyuncularımız var. Oyuna sonradan giren oyuncularımız çok iyi işler yapıyor. Dolayısıyla hafta sonu güzel maç olacak ama kendi evimizde kazanmamız gerekir" diye konuştu.

Korkmaz, Kayserili tarafarların maçlara ilgi göstermemesi ile ilgili olarak ise, "Şehrin 1 milyon nüfusu olup da bunun yüzde biri maça gelemiyorsa diyecek bir şeyim yok. Maça gelen taraftara teşekkür ediyorum ama kendi evimizde maalesef taraftar baskısını yapamıyoruz. Bu taraftar baskısına kesinlikle ihtiyacımız var. Taraftar birçok şeye saha içinde etkendir. Hakemi de, rakibi de etkileyebilir. Dolayısıyla bunu görmemiz gerekir" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement