SAİ Kayseri Erciyesspor, Kaldığı Otelde Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Spor

SAİ Kayseri Erciyesspor, Kaldığı Otelde Saldırıya Uğradı

SAİ Kayseri Erciyesspor, Kaldığı Otelde Saldırıya Uğradı

Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor maçı öncesinde kaldıkları otelde alkollü 15 kişi tarafından saldırıya uğradı.

26.04.2015 11:55  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımına kaldıkları otelde saldırı gerçekleşti. Kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk, "Gittiğimiz hiç bir deplasmanda böyle bir durumla karşılaşmadık" dedi.

"SÖZLÜ VE FİZİKSEL KAVGA ÇIKTI"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, takımın kaldığı otelde gelin ve damadı bırakan gençlerin dün gece saat 03.00 sıralarında fazla gürültü yaptıklarını söyleyerek, "Gençleri takımımızın hocası uyarıyor. Ancak alkollü olan 15 kişilik grup ve takım oyuncularımız arasında sözlü ve fiziksel kavga çıkıyor. Sabah saat 06.00'a kadar olay devam ediyor ve takım bugün saat 13.00'da maça çıkacak" diye konuştu.

"SABAH 6'YA KADAR UYKUSUZ KALDILAR"

Kaan Savruk, lig boyunca gittikleri hiç bir deplasmanda böyle bir durumla karşılaşmadıklarının altını çizerek, "Ayıp bir olay. Bunlar yapılmaması gereken davranışlar. İnşallah takım oyuncularımız bundan olumsuz etkilenmezler diyeceğiz ama sabah 06.00'a kadar uykusuz kaldılar" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor SAİ Kayseri Erciyesspor, Kaldığı Otelde Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sam55: ismi üstünde balık esir işte balık beyinliler 7 10 Yanıtla
  • yorum: daha bunlar iyi günler her olay faili mechul olarak kalirsa daha cok olaylar olur ne oldu fb ye silahlı saldırı kim yaptı bu olaylar baskalarini daha da cesaretlendirecek 7 1 Yanıtla
  • sercan duman: otel bandırma grand asya 0 0 Yanıtla
  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında Denizli'de düzenlenecek olan 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları için 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmalar, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde 22-24 Nisan tarihleri arasında Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, Yarı Final Şampiyonasında illerini temsil etme hakkı kazanacak.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.


Advertisement