Suat Mamat Son Yolcuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Spor

Suat Mamat Son Yolcuğuna Uğurlandı

Suat Mamat Son Yolcuğuna Uğurlandı

A Milli Takım’ın Dünya Kupası Finalleri’ndeki ilk golünü kaydeden Galatasaray’ın efsane futbolcularından Suat Mamat son yolculuğuna uğurlandı.

05.02.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım'ın Dünya Kupası Finalleri'ndeki ilk golünü kaydeden Galatasaray'ın efsane futbolcularından Suat Mamat son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün vefat eden Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Suat Mamat, Levent Afet Yolalan Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kilyos'da toprağa verildi. Mamat'ın cenaze törenine Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, yöneticiler, TFF yetkilileri ve aile üyeleri katıldı.

Suat Mamat'ın son yolcuğunda yanında bulunan Galatasaray eski futbolcu ve antrenörlerinden Bülent Ünder ile Fenerbahçe eski futbolcularından Ogün Altınparmak duygularını dile getirdi.

Herkese başsağlığı dileyen Bülent Ünder, "Türk futbolu ve Galatasaray çok iyi bir değerini kaybetti. Tribünlerimize futbol sevgisi aşılayan ağabeylerimizden bir tanesidir. Türk futbolu ve Galatasaray camiası çok önemli bir şahsiyetini kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altınparmak ise, "Hem Lefter ağabey hem de Suat ağabeyle milli takım forması giyilmesine layık oldum. En çok ona seviniyorum. Çok iyi bir futbolcuydu. Tekniği çok yüksekti. Onun attığı paslarla çok gol attık. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Suat Mamat Son Yolcuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement