Suavi Hekimleri Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Suavi Hekimleri Coşturdu

Suavi Hekimleri Coşturdu

Adana Tabip Odasının kuruluşunun 60. yılında bir dizi etkinlik düzenleyen Adana Tabip Odası yönetimi meslekte 40 yılını dolduran ve oda başkanlığı yapmış hekimlere plaket verdi.

11.03.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Tabip Odasının kuruluşunun 60. yılında bir dizi etkinlik düzenleyen Adana Tabip Odası yönetimi meslekte 40 yılını dolduran ve oda başkanlığı yapmış hekimlere plaket verdi. Sanatçı Suavi, seslendirdiği şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adana Tabip Odasının kuruluşunun 60.yıl etkinliklerine Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Genel Sekreteri Beyazıt İlhan, TTB Merkez Konsey Üyesi Dr. İsmail Bulca, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten ve yönetimi, hekimler ve aileleri, STK Yöneticileri ve üyeleri ile sağlık çalışanları katıldı.

Adana Tabip Odasının 31-01-1953 yılında 6023 sayılı yasa ile Dr. Ali Menteşoğlu tarafından kurulduğunu belirten Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, yaptığı konuşmada, "Biz hekimler kendi yaşamımızı insanlığın hizmetine adayacağımıza bütün varlığımızla yemin ettik. Hastalarımızın sağlığı en önde gelecek. Bize verilmiş sırları, hastalarımızın ölümünden sonra bile saklayacağız. Meslektaşlarımız kardeşlerimiz olacak. Din, ulus, ırk, parti politikaları ya da toplumsal durumla ilgili değerlendirmelerin görevimizle hastalarımızın arasına girmesine izin vermeyeceğiz, Bunlara bütün varlığımızla, özgür olarak onurumuz üzerine ant içtik" dedi.

daha sonra meslekte 40 yılını dolduran Dr. Ömer Uluçay, Prof. Dr. Yakup Sarıca, Dr. Ali Mehmet Toker, Dr. A.Şahin Akköse, Dr. Ali Coşkun, Dr. Ali Fuat Özbilen, Dr. Eşref Aygün, Dr. Faruk Nadir Çavuşoğlu, Dr. Mehmet Birdir, Dr. Mustafa Uygur, Dr. Ömer Fıratoğlu, Dr. Salim Canoğulları, Dr. Tuncay Koral, Dr. Yalçın Kaya, Dr. Yunus Emre Evlice, Dr. Emin Karcı, Dr. Oktay Deniz ile Adana Tabip Odasına daha önce başkanlık yapmış Dr. Oktay Kadayıfçı, Dr. Tuncay Özgünen, Dr. Orhan İzzet Kılıçbeyli, Dr. Yusuf Necat Yaycıoğlu, Dr. Şitai Çığ, Dr. Hüseyin Bayram, Dr. Mecit Uncu, Dr. Zafer Tanrıverdi, Dr. Rıza Mete, Dr. Yalçın Ağar ve Dr. Resmiye Kaya'ya ayrıca Eczacıbaşı Tıp Bilim Ödülü sahibi Prof. Dr. Semra Paydaş'a plaketleri Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Genel Sekreteri Beyazıt İlhan, TTB Merkez Konsey Üyesi Dr. İsmail Bulca, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

60. Yıl kokteylinin ardından sahneye çıkan sevilen sanatçısı Suavi, seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suavi Hekimleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement