Suç Mağduru Gençler Kurtuluşu Yaşar Torun'da Kutladı - Son Dakika
Yerel

Suç Mağduru Gençler Kurtuluşu Yaşar Torun'da Kutladı

Suç Mağduru Gençler Kurtuluşu Yaşar Torun\'da Kutladı

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle, Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nde yapılan kutlama programında, suç mağduru olan ve aynı gençlik merkezinde 3 ay müzik eğitimi alan 10 genç oluşturdukları koro ile şarkılar söyleyerek dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

28.12.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle, Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nde yapılan kutlama programında, suç mağduru olan ve aynı gençlik merkezinde 3 ay müzik eğitimi alan 10 genç oluşturdukları koro ile şarkılar söyleyerek dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ndeki toplantı salonunda gerçekleşen kutlama programına, tesis müdürleri ve kutlama programında yer alan çocukların aileleri katıldı.

Gençlik merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrencilerinin etkinliğiyle başlayan program, yine tesiste müzik eğitimi alan gençlerin mini konseriyle devam etti. Daha sonra ise sahneye Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Çocuk Destek Merkezi 13-18 yaş yurdunda kalan, suç mağduru gençler çıktı. Rehabilitasyon sürecinde, Yaşar Torun Gençlik Merkezinde 3 ay müzik eğitimi alarak toplumla kaynaşan gençler söyledikleri şarkılarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Atatürk'ün sevdiği şarkıları ve türküleri başarıyla sergileyen gençler salonda bulunanlardan büyük alkış topladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür eden korodaki gençler, "Rehabilitasyon sürecinde bizim yanımızda olarak, kapılarını bize açtılar. Bu tesiste eğelenerek farklı aktiviteler yapma fırsatı bulduk. Arkadaşlarla toplumla kaynaşma fırsatı bulduk. Başkanımız Mehmet Tahamzoğlu'na ve Yaşar torun Gençlik Merkezi'nde bizimle ilgilenen hocalarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suç Mağduru Gençler Kurtuluşu Yaşar Torun'da Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement