Suç Makinesi Kamyonet Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi Kamyonet Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Suç Makinesi Kamyonet Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı

* Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 8 aranma kaydı ile 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan kişiyi yakaladı.

21.08.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 8 aranma kaydı ile 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan kişiyi yakaladı.

Bu kişinin, bir kamyoneti 2 dakika içinde çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA

Sultangazi, Eyüp ve Kağıthane ve Ümraniye ilçelerinde 4 otomobil ve kamyonetin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalınan araçlarla ilgili olarak güvenlik kamera görüntülerinden Sabri S.(38)'yi tespit etti. Polis ekipleri, Sutangazi'de yaşadığını belirlediği şüpheli Sabri S.'nin evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda evde arama yapan polis, ruhsatsız tabanca, sekiz çift sahte plaka, 240 gram eroin, 110 gram kokain, sahte ehliyet ve evinin önünde şasi numarası değiştirilmiş 2 çalıntı otomobil ele geçirdi.

8 ARANMA KAYDI, 6 YIL 8 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirilen Sabri S. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptığı incelemede Sabri S.'nin uyuşturucu satmak ve sahtecilik suçlarından 8 aranma kaydı ile Hırsızlık suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu belirledi.

ŞASE NUMARALARINI DEĞİŞTİRİP İNTERNETTEN SATIYOR

Polis yaptığı detaylı çalışma sonucunda Sabri S.'nin çaldığı otomobil ve kamyonetlerin şase numaralarını değiştirerek sahte belgelerle internet üzerinden sattığı tespit etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sabri S. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

2 DAKİKA İÇİNDE KAMYONETİ ÇALMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Sabri S.'nin en son bir kamyoneti çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Sabri S.'nin bir kamyonetin önüne gelerek önce kamyonette ve çevrede inceleme yaptığı görüldü. Daha sonra kamyonetin yanından ayrılan Sabri S. bir süre sonra tekrar gelmesi görüntülere yansıdı. Kamyonetin şoför kapısını yaklaşık 25 saniyede açan Sabri S. aracı yaklaşık 10 saniye sonra çalıştırıyor ve tekrar etrafı gözetlemek için kapıyı kapatarak kamyonetin yanından ayrılması görüldü. Daha sonra tekrar gelerek kamyonete binerek olay yerinden uzaklaşmasıyla son buldu. Sabri S.'nin kamyonetin çalması ise toplam 2 dakika sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi Kamyonet Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement