Sudan'dan Dualar Var - Son Dakika
Güncel

Sudan'dan Dualar Var

Sudan\'dan Dualar Var

İhlas Vakfı Ramazan-ı Şerif ayı başladığı günden itibaren Sudan’da Medrese ve Kuran-ı Kerim talebelerine, yetim ve yoksul bölge halkına yardım etmeye devam ediyor.

21.07.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Vakfı Ramazan-ı Şerif ayı başladığı günden itibaren Sudan'da Medrese ve Kuran-ı Kerim talebelerine, yetim ve yoksul bölge halkına yardım etmeye devam ediyor.

Sudan'ın başkenti Hartum'un en büyük medreselerinden olan Hülefa-i Raşidin medresesinde düzenlenen iftara, medreseye devam eden medrese talabeleri, çok sayıda mezun medrese talebesi ve çevreden halk katıldı.

İhlas Vakfı Sudan Temsilcisi Müştak Saygın'ın koordinesi ve kontrolünde gerçekleşen iftar programı akabinde katılan 500 kişiye, İhlas Vakfı tarafından Sudan'da bastırılan Hakikat Kitabevinin birbirinden değerli kitapları hediye edildi.

İftara katılan Sudanlılar ve Hulefai Raşidin Medresesi talebeleri İhlas Vakfının kurucusu Merhum Enver Ören ve diğer hizmetlilerine, Ramazan ve iftar yardımlarını Sudan'a bağışlayan hayırseverlere, Hakikat Kitabevi yetkililerine, Sudan'da basılıp, dağıtılan kitaplara sponsor olanlara en kalbi dua ve teşekkürlerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sudan'dan Dualar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement