Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı, Mütevelli Heyeti Başkanı Afyonkarahisar Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı.

16.10.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı, Mütevelli Heyeti Başkanı Afyonkarahisar Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında yapıldı.

Valilik makamında yapılan toplantıya, Vali Güner'in yanı sıra Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclis üyeleri ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin Afyonkarahisar'ın 2. Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Vali Güner, Şuhut Organize Sanayisinde yatırım yapılmasının çok daha avantajlı olduğunu, yatırımcıların daha iyi imkanlarla ve istenilen büyüklükte yer bulunabileceklerini belirtti. Yeni teşvik yasasına göre yatırım sistemlerinde Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin 4. bölgede yer aldığını hatırlatan Vali Güner "Organize Sanayi bölgesinde tüm alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup, Afyonkarahisar'a yakınlığı itibariyle de Afyonkarahisar'ın tüm imkanlarından faydalanabilecek konumdadır. Buradaki maliyetler de Afyonkarahisar'a göre daha da caziptir. Bu nedenle Şuhut Organize Sanayi Bölgesine tüm yatırımcı ve iş adamlarımızı bekliyoruz" dedi.

Daha sonra toplantı gündemde bulunan konuların görüşülmesi ile sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhut İlçe Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement