Şuhut'ta Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Şuhut'ta Bayramlaşma

CHP ve MHP İlçe Teşkilatlarında bayramlaşma töreni düzenledi.

06.10.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, CHP ve MHP İlçe Teşkilatlarında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Şuhut İlçe Teşkilatı'nda partililerle bayramlaştı.

Toptaş, programda yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) geçen ve hükümete sınır dışı operasyon yapma yetkisi veren tezkereyi eleştirdi. Türk askerinin Suriye ve Irak'a operasyon yapmasına karşı çıktıklarını ifade eden Toptaş şunları kaydetti:

"Türkiye'yi bir bataklığa çekmek istiyorlar. Türk askeri, batının maşası değildir. Türkiye, Suriye ya da Irak'a girerse 30 yılını kaybeder. Amerika, Irak'a girdi 1 trilyon dolar harcadı ve hala bataklıktan çıkamadı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türk ordusu kanalıyla yapılacak bir operasyona karşıyız. Şu an Türkiye Cumhuriyeti hükümeti, iç güvenliğin teşekkülü ile mükelleftir. IŞİD'in büyük kentlerde eylem yapmasından endişeliyiz. Bu konuda gerekli tedbirlerin alınıp, alınmadığı noktasında ciddi şüphelerimiz var."

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalattin Yılmaz da partisinin Şuhut İlçe Teşkilatı'nda partililerle bayramlaştı. MHP Şuhut İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve partililerle sohbet eden Yılmaz, partililerin sorunlarını dinledi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şuhut'ta Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement