Şuhut'ta "Kutlu Doğum Aşı" Programı - Son Dakika
Yerel

Şuhut'ta "Kutlu Doğum Aşı" Programı

Şuhut\'ta "Kutlu Doğum Aşı" Programı

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediyesi ve Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Kutlu Doğum Aşı” programı kapsamında yüzlerce öğrenci bir araya geldi.

16.04.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi ve Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Kutlu Doğum Aşı" programı kapsamında yüzlerce öğrenci bir araya geldi.

Programa Şuhut İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez, Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşleyen, Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Şahin, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Kazım Güzel yaptı. Konuşmasında Kutlu Doğum Haftası'nın önemine vurgu yapan Güzel, "Bu hafta da bizden desteklerini esirgemeyen, başta Belediye Başkanımız Recep Bozkurt ve Kaymakamımız Ferit Görükmez olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ele ele kol kola olan tüm meslektaşlara, Kur'an kursu öğrencilerimize ve Şuhut'un köy, kasaba ve ilçe merkezindeki Peygamber sevdalılarına en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu yıl üç bin beş yüz kitap dağıttık, bu kitapların okunması için, okullarımızda ve Kur'an kurslarımızda yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye girenlere ödüller İlçe Kaymakamlığımız tarafından takdim edildi. Bu ilim meclisinin,bu irfan şöleninin İlçemize ve İslam alemine rahmete berekete vesile olmasını diliyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardında ilahi sanatçısı Esat Aydoğan tarafından vatandaşlara ilahi ve salavatlar eşliğinde duygulu anlar yaşattı. Programa katılan vatandaşlar eşliğinde ilahiler söylendi.

Programda daha sonra Kuran Kursu öğrencileri ve İmam Hatip Öğrencileri tarafından hazırlanan dini şiirler ve gösteriler yapıldı.

Daha sonra Kuran ziyafeti ile beraber programa dualar eşliğinde son verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhut'ta 'Kutlu Doğum Aşı' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement