Şuhutlu Ak Gençlerden Başkan Bozkurt'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şuhutlu Ak Gençlerden Başkan Bozkurt'a Ziyaret

Şuhutlu Ak Gençlerden Başkan Bozkurt\'a Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

07.01.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette gençlerle uzun süre sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Bozkurt, göreve yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya'ya ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek- ziyaretten duyduğu olduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Bozkurt, imkanlar dahilinde her zaman gençlerin yanında olduğunu ve gençlere önem verdiklerini kaydetti. Ziyarette konuşan Başkan Çatalkaya ise Başkan Bozkurt'a gençlere vermiş olduğu önemden ve desteklerden dolayı Şuhut'lu gençler adına teşekkür ettiğini belirtti. Ziyaretin sonunda Başkan Çatalkaya tarafından Başkan Bozkurt'a kendi resminin olduğu tablo hediye edilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhutlu Ak Gençlerden Başkan Bozkurt'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement