Suikast Silahı Operasyonuna 10 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Suikast Silahı Operasyonuna 10 Tutuklama

Suikast Silahı Operasyonuna 10 Tutuklama

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kalem görünümlü suikast silahı operasyonu kapsamında Jandarma tarafından gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i daha tutuklandı.

03.08.2013 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kalem görünümlü suikast silahı operasyonu kapsamında Jandarma tarafından gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i daha tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 10 oldu.

Konya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Konya merkez, Beyşehir kent merkezi ve ilçeye bağlı Üzümle beldesinde yaklaşık 9 ay süren teknik ve fiziki takip sonrasında 14 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiş, bu çalışma çerçevesinde 52'si kalem görünümlü suikast silahı olmak üzere toplam 199 üretimi yasak olan silah ele geçirilmişti. Jandarma tarafından gözaltına alınan 14 şüpheliden 10'u mahkemeye çıkarılmış, bunlardan 9'u tutuklanırken, 1'i adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Savcılığa sevk edilen 4 kişi ise salıverilmişti.

Tutuklamaların ardından soruşturma sürerken, 2 şüpheli daha Jandarma tarafından gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı. Şüphelilerden 17 yaşında olduğu öğrenilen 1 isim daha çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğerinin ise sorgusunun sürdüğü kaydedildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suikast Silahı Operasyonuna 10 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement