Şükranlıların Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Şükranlıların Anneler Günü Etkinliği

Şükranlıların Anneler Günü Etkinliği

Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi Şükranlı Mahallesi Derneği tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

11.05.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi Şükranlı Mahallesi Derneği tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Derneğin Sazova mahallesinde binasındaki etkinliğe,Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra yüzlerce Şükranlı mahallesinden vatandaşlar katıldı. Başta şehit anneleri ile ebediyete intikal eden tüm anneler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Dernek Kadınlar Kolu Başkanı Sevim Topçu'nun günün anlam ve önemini belirten açıklamasından sonra bir konuşma yapan Şükranlılar Dernek Başkanı Kadri Ay, "Anneler sevginin mimarları, dar gelirlerle mutfakların ekonomistleri, bizlerin ilk öğretmenleri, hastalığımızda başımızdan ayrılmayan ilk doktorumuz ve hemşiremizdir. Annelerimizin ellerinden öpüyorum, gününüz kutlu olsun" dedi.

Törene katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise Şükranlılar Derneğinin özellikle Çamlıca ve Sazova mahallelerinde yapmış olduğu sosyal faaliyetleri yakından takip ettiklerini, bugün de özellikle Anneler Günü kutlamasında Şükranlılı bayanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Dernek yönetimince yılın Annesi seçilen Dilek Karabulut'a yöneticiler ve Başkan Ahmet Ataç tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yöresel oyunlar ile ikramların yapıldığı ve çekilişlerin gerçekleştirildiği kutlamalar, hanımların eğlencesi ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şükranlıların Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement