Şükrü Nazlı: Muratdağı Kayak Merkezi Ülke Turizmine Kazandırılacaktır - Son Dakika
Yerel

Şükrü Nazlı: Muratdağı Kayak Merkezi Ülke Turizmine Kazandırılacaktır

Şükrü Nazlı: Muratdağı Kayak Merkezi Ülke Turizmine Kazandırılacaktır

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Termal Turizm Merkezi Muratdağı’ndaki Kayak Merkezinin ülke turizmine kazandırılacağını söyledi.

04.09.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Termal Turizm Merkezi Muratdağı'ndaki Kayak Merkezinin ülke turizmine kazandırılacağını söyledi.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve Danışmanı Ahmet Arıkan ile birlikte bir dizi incelemeler yapmak üzere Gediz ilçesini ziyaret eden AKaParti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı'yı Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ar, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ve İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Öztürk karşıladı.

Beraberindeki heyetle birlikte Termal Turizm Merkezi Muratdağı'na geçen Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, burada yürütülen yatırım çalışmalarını inceledi ve dağın zirvesine çıkarak Türk Bayrağı dikti.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, "Muratdağı Termal Kayak Merkezi ülke turizmine kazandırılacaktır. Ege Bölgesi'nin en yüksek zirvesine çıkarak 2 bin 350 metre yükseklikteki zirve gönderine şanlı bayrağımızı çektik. Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezindeki incelemelerimizi tamamladık. Sarıçiçek Yaylasındaki sosyal tesis çalışmalarını gezdik. Muratdağı Termal Kayak Merkezi ülkemizin önemli bir kış turizmi noktası olacaktır ve bu çerçevede ciddi bir kış turizmi destinasyonu oluşturulacaktır" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şükrü Nazlı: Muratdağı Kayak Merkezi Ülke Turizmine Kazandırılacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement