Sulakyurt'ta İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Sulakyurt'ta İftar Programı

Sulakyurt ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, iftar programı düzenlendi.

18.07.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulakyurt ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, iftar programı düzenlendi.

Sulakyurt Kaymakamlığı, Belediye ve ilçe Müftülüğünün ortalaşa olarak Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği programa, Kaymakam Harun Kazez, Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ender Feramiş Güngüneş, Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Adem Karabey'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Kazez, düzenlenen etkinlik sayesinde ilçe halkının birlik ve beraberlik içinde güzel bir Ramazan akşamı geçirdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Rahmet ve bereketin bizzat kendisi olan bu güzel ramazan gününde saygı, sevgi, dostluk ve kardeşlik çerçevesinde vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaştık. Bu tür iftar programlarını düzenlememizin yegane amacı budur. Bizler kardeşliğin temelinin paylaşmak olduğuna inanıyoruz. Bu program sayesinde bunu başarmış olduk. Emeği geçenlerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim."

Belediye Başkanı Bildik de, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu belirterek, Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberliği sağlama adına iftar çadırında etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından programda sahne alan Fatih Doğan ve ekibinin seslendirdiği ilahi, tasavvuf musikisi ve semazen gösterileri vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle izlendi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyurt'ta İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement