Sulakyurt'ta Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Sulakyurt'ta Karne Sevinci

Sulakyurt\'ta Karne Sevinci

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde de bin 43 öğrenci karne sevinci yaşadı.

24.01.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde de bin 43 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Sulakyurt Çok Programlı Lisenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Harun Kazez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bir eğitim öğretim yılının birinci yarıyıl dönemini başarıyla tamamladıklarını belirten Kaymakam Kazez, elde edilen başarılarda okul idarelerinin öğretmen, öğrenci ve veli desteğinin önemli yeri olduğunu söyledi.

Kaymakam Kazez, şunları söyledi:

"Sürekli çalışma başarıyı getirir. Okullarımızda dereceye girerek takdir ve teşekkür belgeleri alan öğrenicilerimiz sürekli ve planlı çalışma neticesinde bu başarıyı elde ettiler. Bir yerde istikrar varsa orada başarı vardır. Başarılı olan öğrencilerimize bu başarılarının devamını diliyorum. Başarının süreklilik arz etmesi halinde iyi yerlere geleceklerine de inanıyorum. Zayıfı olan ya da notları düşük olan öğrencilere de bu durumun bir dönüm noktası olmasını hatırlatmak istiyorum. İkinci yarıyıl dönemine daha planlı ve programlı bir şekilde başlayıp başarılarını artırabilirler. İlçemizde karnelerini olarak sevinçlerini aileleri ile paylaşan tüm öğretmenlerimiz ile öğrenci ve velilerimizin gösterdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, ikinci dönemde de daha yüksek başarılar elde etmelerini diliyorum."

Kaymakam Kazez ve beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Bayram, okulda dereceye giren öğrencilerin belge ve karneleriyle birlikte çeşitli ödüller verdi.

İlçedeki program, ilk, orta ve liselerdeki karne dağıtımı ile Çok Programlı Lisede düzenlenen diğer etkinliklerin ardından sona erdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyurt'ta Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement