Sulama Kanalına Düşen 2 Kardeş Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Sulama Kanalına Düşen 2 Kardeş Boğuldu

Sulama Kanalına Düşen 2 Kardeş Boğuldu

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde sulama kanalında boğulmak üzereyken kurtulan zihinsel engelli 18 yaşındaki Emre Karabaş ve ağabeyi 22 yaşındaki Tevfik Karabaş, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

30.06.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde sulama kanalında boğulmak üzereyken kurtulan zihinsel engelli 18 yaşındaki Emre Karabaş ve ağabeyi 22 yaşındaki Tevfik Karabaş, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 44 yaşındaki anne Suna Karabaş ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Olay, geçen 28 Haziran günü saat  15.30 sıralarında Yazlık Mahallesi Alan Mevkisi'nde meydana geldi. Suna Karabaş, oğullarından Tevfik Karabaş ile mısır tarlasında çalışırken, zihinsel engelli oğlu Emre Karabaş dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Kardeşinin düştüğünü gören Tevfik Karabaş, onu kurtarmak için suya atladı. İki çocuğunun akıntıya kapıldığını gören Suna Karabaş da onları kurtarmak için kanala atladı.

Bir yandan çocuklarını kurtarmaya çalışırken, bir yandan da yardım isteyen Suna Karabaş'ın yardım çığlıklarını duyan çevredekiler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Anne ve 2 oğlu, kanalda yaklaşık 2 kilometre sürüklendikten sonra itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Anne ve 2 oğlu ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Suna Karabaş, tedavisinin ardından taburcu oldu.  Konya'daki çeşitli hastanelere sevk edilen Emre Karabaş ve Tevfik Karabaş ise yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sulama Kanalına Düşen 2 Kardeş Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement