Süleyman Gültekin Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Süleyman Gültekin Hayatını Kaybetti

Süleyman Gültekin Hayatını Kaybetti

Spor basınının önemli isimlerinden foto muhabir Süleyman Gültekin, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

07.04.2014 19:34  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk spor basını önemli bir ismini kaybetti. Sabah Gazetesi'nin deneyimli foto muhabiri Süleyman Gültekin vefat etti. Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şube Asbaşkanlığı görevini yürüten Süleyman Gültekin'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

UNUTULMAZ FOTOĞRAFLARDAN BİRİNE İMZA ATTI

Süleyman Gültekin, meslek hayatı boyunca çok sayıda önemli fotoğrafa imza atmıştı. Gültekin'in olaylı Roma- Galatasaray maçında çektiği kareler ve Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde futbolcular kavga ederken Lincoln ile Roberto Carlos'un yaşananları uzaktan izlediği kare, unutulmaz fotoğrafları arasında yerini almıştı.

İŞTE O FOTOĞRAF

Derbide görev yapan birçok foto muhabiri kavgaya odaklanmışken, Sabah Gazetesi foto muhabiri Süleyman Gültekin daha geniş bir perspektiften, daha geniş bir açıdan olaylar içindeki tezatı yakalamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Süleyman Gültekin Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BAR_Dİ: YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN 16 0 Yanıtla
  • Muhammed ERCAN: kederli ailesinin başı sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN gerçekten çok yazık çok çok !!2 gün önce pamir öldü 50 yorum vardı bu kardeşimize niye kimse baş sağlığı dilemiyor ! 12 2 Yanıtla
  • DidierDirogBa: Allah Rahmet eylesin. kabri nur olsun. Bir insanın fotoğrafçı olması sanırım insancıl bakabilmesi, detayı görebilmesine bağlı. Kabri nûr olsun. 9 0 Yanıtla

Advertisement