Süleyman Seba'yı Anma Gecesi - Son Dakika
Spor

Süleyman Seba'yı Anma Gecesi

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının birinci yılında düzenlenen gecede anıldı.

13.08.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının birinci yılında düzenlenen gecede anıldı.

Süleyman Seba Kompleksi'nde bulunan Beşiktaş Belediyesi Fulya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye, yurt dışına gittiği için Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katılmadı. Orman'ın, Seba için yaptığı konuşmanın videosu, sahnedeki perdeden yayınlandı.

Gecede, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörü olan ve şu anda Kasımpaşa'yı çalıştıran Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın eski futbolcuları Gökhan Keskin ve Ulvi Güveneroğlu ile siyah-beyazlı kulübün eski yöneticileri, Beşiktaş Kulübü'nün çeşitli branşlardaki sporcuları ile divan ve kongre üyelerinin yanı sıra Seba'nın ailesi ve yakınları yer aldı.

Ahmet Ürkmezgil, yaptığı konuşmada, Süleyman Seba'nın Türkiye'nin en centilmen, sevecen, fedakar ve çalışkan başkanı olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğunu düşündüğünü kaydederek, "Onun vefat ettiğini kabullenemiyorum" dedi.

Süleyman Seba'nın yaptığı hizmetlerle herkesin gönlünde olduğunu vurgulayan Ürkmezgil, "Allah nur içinde yatırsın, gani gani rahmet eylesin. Allah, Beşiktaş'ta başka Süleyman Sebaların çıkmasını nasip etsin" şeklinde konuştu.

Gecede, Seba'nın yaşam öyküsünü anlatan, yapımcılığını Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı Rıdvan Akar'ın üstlendiği ve tamamı 3 saat olan 'Beşiktaş'ın dervişi Süleyman Seba' belgeselinden kısa bir kesit izletildi. Belgesel, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gösterimin ardından Seba'nın hayatının farklı dönemlerine tanıklık eden dostları, siyah-beyazlı kulübün efsane ismi ile yaşadıkları anıları paylaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Süleyman Seba'yı Anma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement