Süleymanpaş'da Buz Pateni Pisti Açıldı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaş'da Buz Pateni Pisti Açıldı

Süleymanpaş\'da Buz Pateni Pisti Açıldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da yapılan buz pisti düzenlenen törenle açıldı.

10.02.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da yapılan buz pisti düzenlenen törenle açıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, pistin bir ay süreyle hizmet vereceğini belirterek, "Umarım sporun gelişmesinde katkıda bulunacak" dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi, tarihi bedestenin yanında bulunan boş alana bir ay süre hizmet verecek buz pateni pisti kurdu. Yapımı tamamlanan pist, törenle açıldı. Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, pistin bir ay süre hizmet vereceğini söyleyerek, "Çocuklarımız son derece mutlular. Umarım sporun gelişmesinde katkıda bulunacak. Vatandaşlarımız her hafta sonu bunun için İstanbul'a eğitim almak için gidiyor. Bu spor İstanbul'da belli merkezlerde var ama burada yok. Ben sonuna kadar yaptığım işin arkasındayım. Umarım önümüzdeki yıllarda bunu daha kapsamlı yapacağız. Bir ay sonra burası özel proje kapsamında meydan haline gelecek. Burası bir aylık emanet yapım olacak. Karşıdaki binaları yıkarak büyük meydan projemize bir adım daha atmış olacağız. Umarım önümüzdeki yıllarda bunu daha kapsamlı yapacağız" diye konuştu.

Kurdele kesildikten sonra buz pateni pisti alanında profesyonel sporcular gösteri düzenledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaş'da Buz Pateni Pisti Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement