Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat: "Süleymanpaşa'nın Adı Daha Çok Duyulacak" - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat: "Süleymanpaşa'nın Adı Daha Çok Duyulacak"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat: "Süleymanpaşa\'nın Adı Daha Çok Duyulacak"

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, projelerini hayata döktükçe Süleymanpaşa’nın adının daha çok duyulacağını ifade etti.

27.03.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, projelerini hayata döktükçe Süleymanpaşa'nın adının daha çok duyulacağını ifade etti.

Onlarca film ve dizi de rol alan ünlü sinema sanatçısı Meral Orhonsay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal çalışmalarının ses getirdiğini belirten Orhonsay Başkan Eşkinat'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Ünlü sinema sanatçısının nazik ziyareti ve övgüsüne teşekkür eden Başkan Eşkinat, "Süleymanpaşa'yı kültür ve sanat alanında ülkenin önemli yerleşim yerleriyle yarışır hale getirmek üzere göreve soyunduk. Elimizden gelenin fazlasını bu kente katmaya çalışıyoruz. Sadece kültür sanat değil birçok alanda farkındalık oluşturacak projelerimizi hayata döktükçe Süleymanpaşa ilçesinin adı daha çok duyulacak" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat: 'Süleymanpaşa'nın Adı Daha Çok Duyulacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement