Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama Çalıştayına... - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama Çalıştayına...

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama Çalıştayına...

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı hazırlık çalışmaları çalıştayına katıldı.

16.08.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı hazırlık çalışmaları çalıştayına katıldı.

Başkan Eşkinat'ın yanı sıra çalıştaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (TESKİ) Halim Orta, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının Yönetim Kurulları katıldı.

Yaklaşık bir saat süren çalıştay, Tekirdağ il ve ilçelerinin Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının ili geliştirmek ve ticareti arttırmak üzere projelerini sunumuyla sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama Çalıştayına... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement