Süleymanpaşa Belediyesi Kanserle Mücadeleye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediyesi Kanserle Mücadeleye Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Kanserle Mücadeleye Devam Ediyor

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü kanser eğitim ve taramaları hız kesmeden devam ediyor.

12.03.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü kanser eğitim ve taramaları hız kesmeden devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin tüm mahallelerde sırasıyla haftanın iki günü gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında bu hafta Köseilyas Mahallesi kadınları Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Kanser Erken Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) getirilerek kanser taramaları gerçekleştirilip eğitimden geçirildi. Her hafta Salı ve Cuma günleri gerçekleştirilen tarama ve eğitimde Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 40, 69 yaş arası kadınlar kontrolden geçiriliyor. Kadınlara yönelik ücretsiz kanser erken tarama ve bilgilendirme projesi kapsamında 40, 65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri taraması ve smear testi, 40, 69 yaş arası kadınlara meme kanseri taraması ile mamografi testleri yapılıyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediyesi Kanserle Mücadeleye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement