Süleymanpaşa Belediyesi'nden "Okullarda Temizlik Harekatı" - Son Dakika
Güncel

Süleymanpaşa Belediyesi'nden "Okullarda Temizlik Harekatı"

Süleymanpaşa Belediyesi\'nden "Okullarda Temizlik Harekatı"

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı ara tatilini değerlendirerek Süleymanpaşa ilçesindeki tüm okullarda temizlik çalışması başlattı.

28.01.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇALIŞMALARA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Bahçelievler Mahallesi'nden başlatılan "Okullarda temizlik harekatı" kapsamında, Tekirdağ Bahçelievler Ortaokulu, Şehit Piyade Er Ercan Ay İlkokulu, Bahçelievler Anaokulu, Marmara Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu, İş Okulu Meslek Lisesi Eğitim Merkezi ve Fatih Anadolu Lisesi'nde temizlik çalışmaları yapıldı.

SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDEKİ TÜM OKULLARDA YAPILACAK

Okul bahçelerindeki çöp ve yaprakların toplanması ile başlayan temizlik çalışmaları kapsamında yabani otların sökülmesi, bahçelerin tazyikli su ile yıkanması ve bakım çalışmaları Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ara tatil bitene kadar Süleymanpaşa ilçesindeki tüm okullarda temizlik çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

BAŞKAN EŞKİNAT ÖĞRENCİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Öte yandan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Öğrencilerimizin yarıyıl tatili sonrası okullarına döndüklerinde okullarını daha temiz ve bakımlı bir şekilde bulmaları için ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Bahçelievler Mahallesi'nden başlattığımız çalışmaları ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerimizdeki okullara da yayacağız. 2014 – 2015 Eğitim öğretim yılı başlamadan tüm okullarımızda çalışmalarımız tamamlanmış olacak. İnanıyorum ki öğrencilerimiz de okullarına döndüklerinde hem okullarını temiz tutup hem de çevre temizliği konusunda daha duyarlı olacaklardır." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa Belediyesi'nden 'Okullarda Temizlik Harekatı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement