Süleymanpaşa Belediyesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediyesi'ne Teşekkür Ziyareti

Süleymanpaşa Belediyesi\'ne Teşekkür Ziyareti

Babalar Günü’nün yaklaşması münasebetiyle yılın babasını seçerek İstanbul’un Sancaktepe ilçesinden gelen heyet, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ı ziyaret etti.

13.06.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babalar Günü'nün yaklaşması münasebetiyle yılın babasını seçerek İstanbul'un Sancaktepe ilçesinden gelen heyet, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ı ziyaret etti.

Gazeteci Tevfik Erk, İşadamı Hasan Kalaoğlu, Psikolog Gizem Kalaoğlu, 'Engelleri Birlikte Aşıyoruz' sosyal sorumluluk projesinin koordinatörü Eğitimci Sevilay Yiğit Ulukan, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanvekili, İSÖS Ampute Futbol Takımı Başkanvekili olan Ali Gündüz, Sancaktepe Emek Mahallesi Muhtarı Murat Bilikli ile birlikte 'yılın babası' seçilen Uğur Adutalp ve oğlu Aslan Adutalp, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ı ziyaret etti.

Başkan Vekili Mustafa Özdemir ve Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'dan Süleymanpaşa Belediyesi'nin engelsiz kent çalışmaları ile ilgili bilgi alan grup, bu çalışmaların herkese örnek olmasını gerektiğini belirterek Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediyesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement