Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Üyelerine Özel Tiyatrolar - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Üyelerine Özel Tiyatrolar

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Üyelerine Özel Tiyatrolar

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Çocuk Kulübü üyelerine özel tiyatro gösterileri düzenliyor.

23.05.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Çocuk Kulübü üyelerine özel tiyatro gösterileri düzenliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, Mayıs ayı boyunca her pazar günü düzenlediği müzikal çocuk oyunu gösterimlerine 'Komik Kurt ve Keçi Yavruları' adlı oyunun ardından 'Alis Harikalar Diyarında' ve 'Survivor Eğlence Kampı' adlı oyunlarla devam etti. Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde sahnelenen müzikal oyunlar, saat 13.00-15.00 ve 17.00 seansları olmak üzere her Pazar günü Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri ile buluştu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da oyunlara katılarak çocuklarla bir araya geldi.

ÜCRETSİZ OYUNLAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE ÖZEL OYNANIYOR

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerinin müzikal oyun öncesi davetiyelerini Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binasından almaları gerektiğinin altı çizilirken, ücretsiz olarak sergilenen müzikal oyunları izlemek isteyen Kulüp üyesi olmayan çocukların ise yine aynı adresten üyelik kaydı yaptırması gerekiyor.

29 Mayıs Pazar günü 'Küçük Balık Bambam' müzikal oyunu ile devam edecek müzikal çocuk oyunları Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde 13.00 - 15.00 - 17.00 saatlerinde oynanacak.

Küçük Balık Bambam'ın okul çağına gelmesi ve başından geçen maceraların anlatıldığı çevre konseptli çocuk oyununa, diğer oyunlarda olduğu gibi Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerinin katılımının yüksek olması bekleniyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Çocuk Kulübü Üyelerine Özel Tiyatrolar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement