Süleymanpaşa'da 'Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı' Semineri... - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa'da 'Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı' Semineri...

Süleymanpaşa\'da \'Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı\' Semineri...

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da ’Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı’ semineri düzenlendi.

15.01.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da 'Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı' semineri düzenlendi.

'Ana Baba Okulu' projesi kapsamında düzenlenen seminerde, Psikiyatrist Uzman Doktor Yasemin Yulaf tarafından ebeveynlere boşanma döneminde çocukların hissettikleri duygular ve ebeveynlerin yaklaşımı hakkında bilgiler paylaşıldı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen 1 saatlik seminerde Dr. Yulaf katılımcılara boşanma sürecinin çocuklar üzerindeki etkisi hakkında uyarılarda bulundu. Dr. Yulaf, çocukların hissettikleri ve yaşadıkları sorunları psikolojik açıdan değerlendirerek neler yapılması gerektiğini iletti. Soru cevap ile sona eren Ana Baba Okulu etkinliğinin bir sonraki ayağı 28 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 18.00'de 'Ergenlikte Alkol ve Madde Bağımlılığı' konusu ile devam edecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa'da 'Boşanma Döneminde Çocukların Hissettikleri ve Ebeveynlerin Yaklaşımı' Semineri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement