Süleymanpaşa'da İnteraktif Eğitim Kartları Dağıtılmaya Başlandı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa'da İnteraktif Eğitim Kartları Dağıtılmaya Başlandı

Süleymanpaşa\'da İnteraktif Eğitim Kartları Dağıtılmaya Başlandı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da İnteraktif Eğitim Sistemi’nin kartları dağıtılmaya başlandı.

15.10.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da İnteraktif Eğitim Sistemi'nin kartları dağıtılmaya başlandı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 'Eğitime Destek Projesi' kapsamında 2014-2015 eğitim- öğretim yılında kullanılmak üzere 17 bin öğrenci ve 2 bin öğretmene internet üzerinden eğitime katkı amacıyla gerekli olan şifre kartları dağıtıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mustafa Özdemir'in de katıldığı dağıtım Tekirdağ Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda gerçekleşti. Namık Kemal İlkokulu'nun yerinin ayrı olduğunu belirten Başkan Eşkinat, "Bu okulun benim için anlamı farklıdır. Çünkü ben de bu okulda okudum. Bu sıralarda oturdum" dedi.

Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir, daha bilinçli bir nesil yetişmesi için böyle bir proje gerçekleştirdiklerini belirterek, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak amacımız daha başarılı, daha bilinçli, araştıran ve sorgulayan bir nesil yetiştirmektir. Bu kartlarla bu başarıda bizim de bir katkımızın olması bizim için büyük bir övünç kaynağı olacaktır" diye konuştu.

Süleymanpaşa İnteraktif Eğitim Sistemi, 1,2,3,4,5,6,7,8. sınıf öğrencileri için Matematik, Sosyal Bilgiler ve Atatürkçülük, İngilizce, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Dilbilgisi derslerinin yanında sesli hikaye kitapları ve yaprak testlerden oluşuyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa'da İnteraktif Eğitim Kartları Dağıtılmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement