Süleymanpaşa'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Süleymanpaşa\'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi asfalt ve taş yapım ekipleri ilçenin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

29.04.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi asfalt ve taş yapım ekipleri ilçenin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Taş ekibi 28-29 Nisan tarihlerinde 100. Yıl Mahallesi Sancar Sokak, Gündoğdu Mahallesi Köseilyas Caddesi ile Murat ve Filiz Sokak, Hürriyet Mahallesi Anadolu Sokak, Naip Mahallesi Kahve Arkası Sokağı, Altınova Mahallesi Seda Sokak ve Aydoğdu Mahallesi Şerefpaşa Sokakta tretuvar onarımı, mangal yapımı, parke taş döşemesi ve onarımı çalışmaları yaparken, asfalt ekibi ise Altınova Mahallesi'nde malzeme serimi ve yol tasfiyesi, Altınova Mahallesi Dilaralı sokakta yol tasfiyesi Hürriyet Mahallesi Okullar Bölgesi'nde asfalt bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin bir ekibi de doğal gaz, su ve elektrik altyapısı için kazılan noktalarda anında onarım için hazır beklerken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfaltlama çalışmalarının da Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde devam ettiği bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement