Süleymanpaşa Sahil Kuşaklama Kanalizasyon Kollektör Hattı İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Sahil Kuşaklama Kanalizasyon Kollektör Hattı İnşaatı Devam Ediyor

Süleymanpaşa Sahil Kuşaklama Kanalizasyon Kollektör Hattı İnşaatı Devam Ediyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) yürüttüğü Süleymanpaşa 2.Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı kapsamında yapılan, sahil kuşaklama kanalizasyon kollektör hattı inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

22.06.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) yürüttüğü Süleymanpaşa 2.Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı kapsamında yapılan, sahil kuşaklama kanalizasyon kollektör hattı inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından bazı nedenlerden dolayı ara verilen kollektör hattı çalışmaları kaldığı yerden hızla devam ediyor. Süleymanpaşa ilçesinin sahil şeridi üzerinden gelen atık suyunu toplayacak olan hattın, Barbaros Caddesi üzerinden Altınova Terfi Merkezine ileteceği, burada ön arıtmadan geçen atık suyun, şu anda yapımı devam eden Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisine aktarılacağı ve burada da arıtılarak standartlara uygun bir şekilde doğaya deşarj edileceği bildirildi.

TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal, çalışmaların devam edeceği alanda incelemelerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Ünal, müteahhit firma yetkililerine trafiğin mümkün mertebe aksatılmaması ve vatandaşların mağdur edilmeden çalışılması talimatını verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Sahil Kuşaklama Kanalizasyon Kollektör Hattı İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement