Süleymanpaşa Yürüyüş ve Onur Akın Konseri ile Mustafa Kemal'i Andı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Yürüyüş ve Onur Akın Konseri ile Mustafa Kemal'i Andı

Süleymanpaşa Yürüyüş ve Onur Akın Konseri ile Mustafa Kemal\'i Andı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde Atatürk’ü Anma yürüyüşü ve Onur Akın konseri düzenlendi.

20.05.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde Atatürk'ü Anma yürüyüşü ve Onur Akın konseri düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi'ni temsilen Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır ile Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Meclis Üyeleri Mustafa Özdemir, İlhan İmrak ve Veysel Kaplan'ın katıldığı yürüyüşe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler ve vatandaşlar katıldı.

Tekira AVM önünden başlayan kortej marşlar ve sloganlar eşliğinde Süleymanpaşa sahil dolgu alanına meşalelerle yürüdü. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır'ın da izlediği sahil dolgu alanda gerçekleştirilen konser öncesi Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Gençliğinin Atatürk'e Cevabı hep birlikte okundu.

Son olarak ünlü sanatçı Onur Akın'ın sahne aldığı programda Onur Akın yaklaşık 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını Süleymanpaşalılar için seslendirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Yürüyüş ve Onur Akın Konseri ile Mustafa Kemal'i Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement