Süleymanpaşalı Boksör Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşalı Boksör Türkiye Üçüncüsü Oldu

Süleymanpaşalı Boksör Türkiye Üçüncüsü Oldu

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yasemin Gayır, Türkiye Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonasından üçüncü olarak döndü.

20.01.2015 09:47  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yasemin Gayır, Türkiye Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'ndan üçüncü olarak döndü.

11-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılan Türkiye Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonasında mücadele eden Yasemin Gayır, 70 kiloda rakiplerini devirerek üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde eden başarılı sporcu, turnuvanın ardından milli takım antrenörleri tarafından Yıldız Bayanlar Milli Takım kadrosuna davet edilerek Tekirdağlıları bir kez daha gururlandırdı.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yasemin Gayır'ı başarısından dolayı tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, başarılı sporcunun Tekirdağ'ın gururu olduğunu belirterek, "Sporcumuzun ulusal bir müsabakada dereceye girmesi ve milli takım kurmayları tarafından milli takıma davet edilmesi bizleri çok mutlu etti. Bu başarısını daha da yükselterek şehrimize onlarca madalya getireceğinden eminim. Yasemin'in eğitiminde emeği geçen herkese teşekkür eder başarılı sporcumuzu bizleri onurlandırdığı için tebrik ederim" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşalı Boksör Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement