Sultanahmet'teki Patlamaya Ünlülerden Tepki Yağdı - Son Dakika
Güncel

Sultanahmet'teki Patlamaya Ünlülerden Tepki Yağdı

Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Ünlü isimler yaşananlara sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

12.01.2016 14:26  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda saat 10.20 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Çevre semtlerden de duyulan patlama sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Ünlü isimler yaşananlara sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

İşte ünlülerin paylaşımları...

Süperstar Ajda Pekkan, "Terörü lanetliyoruz" dedi.

Mehmet Ali Erbil, yaşananları "Sözün bittiği yer" diyerek özetledi.

Instagram sayfasında siyah bir fotoğraf paylaşan Pınar Altuğ, altına "Başımız sağolsun" notunu düştü.

Mustafa Ceceli Instagram sayfasında "Teröre lanet olsun... Bela üzerlerine olsun." mesajını yayınladı.

Sarp Levendoğlu ise duygularını "Sultanahmet'te yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum." cümlesi ile dile getirdi.

Şarkıcı Yonca Evcimik, yaşanan olayla ilgili "Yine patlama, yine yaşamını yitiren masum canlar...Allah memleketimizin yardımcısı olsun" dedi.

Manken Özge Ulusoy, Instagram hesabında tepki dolu bir mesaja yer verdi: "Sosyal medyada kınasak ne olur? Profli karartsak ne olur? Hep aynı... Böyle acı şeylerde tekrara düşmek kahredici"

Barcelonalı futbolcu Arda Turan da Instagram hesabından başsağlı dileyerek "Başımız sağolsun...!!!" mesajı yayınladı.

Sultanahmet\'teki Patlamaya Ünlülerden Tepki Yağdı

Son Dakika Güncel Sultanahmet'teki Patlamaya Ünlülerden Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • levent göktürk.: ey ünlüler !!!!!!! (neresinin ünlü olduğu da belli değil ya neyse ) Türk Milleti sizin gibi toplulukların yorum ve görüşlerini paylaşmanızı istemiyor, daha çok antipatik oluyorsunuz halk nazarında. istiyorsanız kendi içinizde bir grup kurup yapabilirsiniz. Ekmeğin bile fiyatını bilmeyip burdan halk gibi yorum yapmak bizlerin hoşuna gitmiyor. 86 0 Yanıtla
  • millet bıktı sizden : hendekleele mücadele eden polislere askerlere destek mesajı çekmeyen bu ülkede sosyalizmi kürtlerin sadece etnik olarak güçlü olması üzerine kuran sizler değilmisiniz siz değilmisinizi hrant olan berkine ekmek aldıran siz değilmisiniz türk ulusunun ekmeğini yeyip sonra teröristlere insan diyen 61 6 Yanıtla
  • vatan: kahrolsun akp 22 44 Yanıtla Malatyalı: Kahrolsun senin gibi vatan hainleri insanlarımız ölürken bile gülün cinsi belli olmayan mahlükatsınız siz ve sizin gibiler 2 0
  • misafir: akp den kurtulmadikca bu sorunlar bitmez 15 39 Yanıtla Insan olun: Akpden kurtulmanin tek yolu HDPYE OY VERMEK 1 8
  • hatice: HANİ BEREN NERDE HDP YE AŞKINI SUNUYODU YA HANİ OLUR OLMAZA KINIYODU YA ŞİMDİ NERDE 31 10 Yanıtla şehmuss: O şimdi kösem pkk nin bir nolu sempatizanı 13 1
  • Urfa: Günlerce Türkiye de insanlar ölüyor kimsenin sesi çıkmıyor iki Gavur öldü atan atana 24 13 Yanıtla
  • Gulten: Uluslar arasi kunusulan AKP isid isbirligi deniliyor turklere degil yabancilara yapilmis bir eylemdir. 9 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi
    13:59 Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Hisarcık Beşevler İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 176 öğrenciye trafik güvenliği, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konularında eğitim verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eğitimlerde, genel trafik kuralları, yayaların uyacakları trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve kişisel güvenlik konuları ele alındı. Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor
    13:56 Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

    Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren yaklaşık 3 milyon kişiye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak amacıyla Çorum'da dev bir yatırım gerçekleştiriyor. Yatırım kapsamında Çorum Zanaatkarlar Sitesi'nde yapılan çalışmalarla enerji altyapısı tamamlanırken, bölgeye toplamda 165 milyon TL yatırım yapıldı. YEDAŞ'ın bu projeleri desteklemesiyle Çorum'da hizmet veren esnafların tek bir çatı altında toplanacağı modern sanayi projesi tamamlanmış oldu.

  • Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı
    13:54 Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartmanın 3. katından düşen 9 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Olayın ardından kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu
    13:54 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu. Erdoğan, otobüsle geçtiği güzergahta vatandaşları selamladıktan sonra Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş'la görüştü. Daha sonra mitingin yapılacağı Gökdere Meydanı'na hareket etti.


Advertisement