Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Mazbatasını Aldı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Mazbatasını Aldı

Sultangazi'de yeniden Belediye Başkanlığı'na seçilen Cahit Altunay, mazbatasını aldı.

08.04.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de yeniden Belediye Başkanlığı'na seçilen Cahit Altunay, mazbatasını aldı. Altunay, Sultangazi'ye hizmet etmenin zamanı geldiğini ve seçim sürecinde yaşanan olumsuzlukların geride kaldığını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 58,5 oy oranı ile ikinci kez sandıktan zaferle çıkan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve beraberindeki 37 meclis üyesi bugün ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldı. İlçe Seçim Kurulu çıkışında Belediye Meclis Üyeleriyle basın mensuplarına poz veren Belediye Başkanı Cahit Altunay gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HALKTAN ALINAN VİZE ÖNEMLİDİR"

Sultangazi'de yeni hizmet döneminde farklı çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, üye sayısı artan Belediye Meclisinde 37 Ak Parti, 8 CHP'li üyenin yer aldığını söyledi.

Altunay farklı bir sevinç yaşadığını belirterek, "Tabi ki insanların halktan aldığı vize çok önemlidir. Bu bakımdan halkımızın duyduğu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Gönülden desteklerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlı olsun diyorum. Mühim olan Sultangazi'nin geleceğidir. Göreve başladığımız günden bu yana hep büyük hayallerimiz oldu, büyük hedefler koyduk. Büyük hedef koyarsanız ona ulaşmak içinde çok çalışmak gerekir. Çalışınca oluyor Allah'ta veriyor. Dolayısıyla bizde samimi bir şekilde Sultangazi'ye bu hizmetimizi sürdüreceğiz. Birikimli arkadaşlarımızla beraber yola çıkıyoruz. Mahallelerimize daha çok hizmet götürmenin, halkla ilişkileri daha ötelere taşımanın gayreti içinde olacağız. Muhalefetiyle birlikte artık Sultangazi diyoruz, artık hizmet diyoruz. Herşey geride kaldı. Şimdi bu dönemde insan ayrımı yapmadan herkese aynı yakınlıkta, aynı mesafede, aynı sıcaklıkta hizmete devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından Belediye Başkanı Cahit Altunay yeni hizmete giren Belediye binasındaki makam odasında Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti teşkilat temsilcileri ve belediye personeliyle bir araya geldi. Altunay burada da kısa bir konuşma yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement