Sultangazi'de Eğitim ve Kariyer Planlama Semineri - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Eğitim ve Kariyer Planlama Semineri

Antalya ve Ankara'da bulunan medya şirketleriyle başarılı çalışmalarını sürdüren Mahmut Boz, geçtiğimiz aylarda kurduğu dershane ile eğitim sektörüne de girdi.

10.05.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultangazi Belediyesi'nde Uluslararası Meslek Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen seminerde aday eğitimcilere mezun olduktan sonra karşılaşacakları meslek fırsatları ve zorlukları anlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde ise İstanbul'da Sultangazi Belediyesi'nde Uluslararası Meslek Enstitüsü (UMENS) tarafından "Eğitim ve Tedavi Bilgilendirme Kariyer Planlaması" adlı bir seminer düzenlendi. Etkinlikte aday eğitmenlere mezun olduktan sonra yönelebilecekleri meslek alanları ve şartları ile Kişisel Gelişim hakkında bilgiler aktarıldı. Seminerin açılışında konuşan Mahmut Boz, eğitim sektörüne eni girmesine rağmen başarının çok çalışmak ve sabırla elde edilebileceğini vurgulayarak, "İnsanlık tarihi araştırıldığı zaman en başarılı, bilgili ve örnek insanlar zor şartlar altında azimle çalışan insanlar olduğu görülecektir. Dünyanın en mutlu insanları işlerini severek yapan insanlardır. İnsanlar severek yaptıkları işin hakkını vermeye çalışırlar ve kaliteli ve yararlı ürünler ortaya koyarlar. Hayat boyu bizi mutlu edecek mesleğe adım adım ilerlediğimiz şu günlerde derslerimize severek çalışmalı ve bu yolda kararlılığımızı sürdürmeliyiz. Edison 40 bin deney yapmıştır ve bıkmadan bunu sürdürerek başarıya ulaşmıştır. Bu gösteriyor ki yapılan çalışmalar başarısız değil, başarıya bir adım daha yaklaşmak anlamına gelmektedir. Bu azimle biz de hayat ışığımızı parıldatmak istiyorsak bıkmadan, usanmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Eğer başarıyı istiyorsak oyunu kuralına göre oynamalıyız ve sabırla hedefe doğru yürümeliyiz" dedi.

Derslerde alınan bilgilerle gerçek hayat arasında uyumsuzluklar olabileceğini kaydeden İktisat Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aziz Günal, "Bu etkinlikler bize hayatı öğretiyor. Mezun olduktan sonra bu etkinliklerde alınan bilgilere öğrencilerimize son derece faydalı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Eğitim ve Kariyer Planlama Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement