Sultangazi'de "Geleceğimiz Sporla Büyüsün" Projesi - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de "Geleceğimiz Sporla Büyüsün" Projesi

Sultangazi'de okullara spor salonu kazandırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla başlatılan "Geleceğimiz Sporla Büyüsün" projesinin yıl sonu programı düzenlendi.

31.05.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de okullara spor salonu kazandırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla başlatılan "Geleceğimiz Sporla Büyüsün" projesinin yıl sonu programı düzenlendi.

Cebeci Spor Kompleksi'ndeki programa, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, İBB Spor Kulübü Başkanı Bahattin Ulusan ile öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşan İBB Spor Kulübü Başkanı Ulusan, çocukların ve gençlerin bir toplumun yarınları olduğunu belirterek, spor salonları açmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ise projeye destek veren kurumlara ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarılı öğrencileri kutladı.

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de destek verdikleri projeyle 33 okulda spor salonları oluşturularak 5 bin öğrenciye kurs verildiğini kaydetti.

Sultangazi'nin sporda birçok başarıya imza atacağını ifade eden Dülger, "Proje kapsamında 9 branşta eğitim verildi. 110 bin öğrencinin olduğu ilçemizde eğitimde ve sporda İstanbul'un yüz akı olacak gençliğe sahibiz. Projeye emeği geçen tüm kurumlar ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Programda halk oyunları, karate, tekvando, judo ve güreş branşlarında eğitim alan öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlendi. Gösterilerin ardından projeye destek veren öğretmenler ile kurum temsilcilerine teşekkür plaketleri takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de 'Geleceğimiz Sporla Büyüsün' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement