Sultangazi'de Kadın Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Kadın Cinayeti

Sultangazi\'de Kadın Cinayeti

Haber-kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA Sultangazi'de, sabah saatlerinde Mehtap Ay'ın, eşi Faruk Ay tarafından kurşunlanarak öldürülmesinin ardından binadaki daire sakinleri olayı anlattı.

14.07.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Sultangazi'de, sabah saatlerinde Mehtap Ay'ın, eşi Faruk Ay tarafından kurşunlanarak öldürülmesinin ardından binadaki daire sakinleri olayı anlattı. Aynı apartmanda yaşayan Murat Ergün, 'Sabah saat 05: 00 sıralarında silah sesi duyduk. Diğer komşular polise haber vermiş. Polis geldiğinde cinayetin işlendiği ortaya çıktı. Yaklaşık 1,5 ay önce tartışma sesleri duyulmuştu. Cinayet işlendiği sırada çocuklar evdeymiş. Çünkü çocukların bağırtı seslerini duyduk" dedi.

'ÇOCUKLAR AĞLIYORDU"

Çiftin karşı komşusu ise, olayın ardından çocukları kendi evlerine aldıklarını belirterek, 'Komşumuzun ağabeyi kapımızı çaldı. Ambulans çağırmamızı istedi. Daha sonra çocukları bize bıraktı. Çocuklar ağlıyordu. Sonra ellerine meyve verdim, televizyon izlediler. Bu apartmana da yeni taşınmışlardı" diye konuştu.Cinayeti işleyen Faruk Ay'ın daha sonra Kağıthane'de bulunan Sadabat Polis Merkezi'ne teslim olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Kadın Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement